I Det Forenede Kongerige er der ingen mangel på rekrutteringsvirksomheder og med den gennemsnitlige løn får højere, det er vigtigt at vælge den rigtige rekrutteringsvirksomhed at arbejde med din virksomhed at sikre, at du tiltrække de højeste kaliber kandidater.

Her ser vi på nogle tips til at vælge den rigtige Rekrutteringsbureau:

Tip no.1

Check for ekspertise på området. Rekrutteringsbureau bør vide om lokale kvalifikationer, registreringsprocessen for professionelle organer og har nogle baggrund for sådanne operationer.

Tip no.2

Gå personligt at deres hovedkvarter. Mød mennesker, kontrollere deres kontorer og deres medarbejdere og sørg for de ikke er bare nogle fyre, der arbejder i deres soveværelse.

Tip no.3

Mødes de personer, der vil arbejde på din konto. Forsøge at blive permanent i kontakt med dem, da mange agenturer har tendens til at videregive deres kunder selv at nogle uerfarne medarbejdere.

Tip no.4

Kontakt eksisterende klienter for referencer. De er de mest troværdige kilder i sagen, men vær forsigtig på farende at kalde straks det nummer de gav dig. Det kunne være hvem som helst. Forskning selskab på internettet og sørg for det er en virkelig troværdig kilde.

Tip no.5

Undersøge form for støtte, de tilbyder. Den måde de behandler kandidaterne fortæller en masse om deres tjenester. Se, om de tilbyder service til enhver tid se arbejde incitamenter for medarbejdere.

Mange agenturer vil også køre Psykometriske tests for at vurdere en ansøgers evner, samt test relevant erfaring som præsentationsteknik eller skrive hastigheder. Agenturet kan specialisere sig i at rekruttere for en bestemt sektor, såsom det, medier eller byggeri, eller det kan tilbyde et bredt udvalg af jobs. Agenturer kan også specialisere sig i midlertidige kontrakt placeringer eller kan finde kandidater fuldtidsstillinger.

UK rekruttering markedet er forholdsvis modent, og konkurrencen kan være intens, især i tider med økonomisk usikkerhed, når virksomheder starter fryser på rekruttering.