Hvad er kendt er, at for de fleste medarbejdere i Amerika, administration af dagpengesystemet foregår på statsligt niveau, i overensstemmelse med statens love, og uden indblanding eller indflydelse fra den føderale regering. Generelt, en skyld overbetaling sted, når du har modtaget ydelser på grund af dagpengesystemet Afdeling mener, at du løj, da du ansøgte om arbejdsløshedsunderstøttelse, eller når du i første omgang modtaget betalinger. Gør $2 Billioner Coronavirus Stimulus-Pakke, Omfatter dagpenge for Selvstændige Ejere af Små Virksomheder, der er Uafhængige Kontrahenter og Koncert Arbejdstagere? Der er grunde til dette, de fleste har dem, der har at gøre med at undgå eventuelle incitament for kæmper små virksomheder til at “give op” og giver “hæmsko” for at ejere af små virksomheder, der beslutter at bevidst tillade, at deres virksomhed til tanken, så de kan forfølge nye eller bedre muligheder.

I denne sammenhæng, kæmper de små virksomheder, som har brug for finansiering til deres overlevelse og vækst, som har brug for øjeblikkelig kapital. På den anden side, hvis den juni 1, du får at vide, at du ikke længere har brug for at komme i arbejde, men vil fortsætte med at være ansat gennem juni 30, og vil modtage regelmæssige bi-ugentlige løn kontrol i hele juni, vil du ikke blive “arbejdsløse”, indtil du modtager dit juni 30 løn-check. Vi vil fortsætte med at levere opdateringer, som vi holder et vågent øje med denne situation. Den første situation er, når fratrædelsesgodtgørelse er tilbudt og accepteret. Nogle gange, vi vinder på det første spørgsmål (fx at du ikke har udøvet forsætlig forsømmelse eller afslut med god grund), og dermed vinde overbetaling spørgsmål, så godt.

Aldrig tage det første tilbud – shop. Og flere og flere Amerikanere er tvunget til at tage en mindre end ideelle job for at opretholde en indkomst de kan leve af. Folk behøver ikke tage lavere betalt job villigt, uanset hvor meget samfundet har brug for, lige nu, for at stoppe binging Netflix og gå tilbringe 8 timer at tørre ned vogne på den lokale Safeway. Dette er ikke længere om de mænd, som var i højt betalende ledende stillinger, der ikke ønsker at vende tilbage til arbejdsmarkedet, men det er begyndt at krybe ind i samfundet. Skal jeg sende min Ansøgning til arbejdsløshedsunderstøttelse, hvis jeg Fortalte, At jeg Ikke Længere er til at Komme I Arbejde, men Vil Fortsætte med at blive Betalt?

Den anden er, når en medarbejder får at vide, at han/hun ikke længere behøver at komme i arbejde, læs mere her men skal fortsætte med at være ansat i virksomheden og vil fortsat blive udbetalt som en ansat for en begrænset periode. Før jeg drøfter de generelle regler vedrørende spørgsmålet om, hvornår at indgive en indledende krav til ydelser i tilfælde af fuldstændig adskillelse fra beskæftigelse, vil jeg berøre to fælles områder af forvirring, vil jeg diskutere, andre steder mere fuldt – fratrædelsesgodtgørelse og “holde på” arrangementer. Vi har fornyet hele vores analyse i denne medlemsstat, hvor de data, der indberettes fra januar 2016 tyder på, at Californiens Økonomiske Udvikling Institut oplevet betydelige vanskeligheder behandling af oprindelige arbejdsløshedsforsikring krav, der bliver gemt fra Thanksgiving holiday weekend i November 2015 gennem begyndelsen af januar 2016, som vi kan bekræfte, af statistisk usandsynlig store udsving i antallet af ansøgninger, der behandles hver uge i løbet af denne tid.

To relativt almindelige situationer ofte forveksler Pennsylvania medarbejdere (og med god grund), når det kommer til spørgsmålet om, hvornår de skal forelægge en første ansøgning om ydelser i henhold til Loven. På sit ansigt, Lovforslaget vil give en ekstra $600 per uge i dagpenge i op til 4 måneder på alle personer, som er kvalificeret i henhold til statens lovgivning for sådanne ydelser. Gør Coronavirus Stimulus-Pakke Give dagpengesystemet Fordele for sig Selv-Arbejdsgiver virksomhedsejere, Uafhængige Entreprenører og Koncert Arbejdere, Såsom Musikere, Motiverende Højttalere og Komikere? Stimulus Bill er ikke kommer til at ændre det, tror jeg ikke.