I en tidligere artikel introducerede vi dig til begrebet OPP, eller andre folks ejendom og de mange måder, hvorpå du kan fortjeneste.

I denne artikel bad vi dig, hvad du ville gøre, hvis du har fundet en virksomhed som:

kunne generere flere streams af indkomst

ville arbejde på ethvert område af landet

kunne være arbejdet både lokalt og nationalt plan

kunne være arbejdet både på og udenfor nettet

vil tillade dig at opbygge din lang sigt nettoformuen

og kan startes, enten i din fritid eller deltid

Huske, hvad vi taler om er en vidunderlig business, der tillader dig at generere øjeblikkelig cash flow og også bygge din lang sigt nettoformuen.

At erhvervslivet kredsede om den kreative fast ejendom niche for at Lease købe.

Denne artikel, tredje i rækken OPP vil kort ind på nogle af de strategier, der er tilgængelige til leje køb konsulent.

Strategierne

Først, er den kooperative strategi. Det er det nemmeste for begyndere at starte med. Kooperativet er brugt når sælgeren ikke kan ønsker at give total kontrol over hans ejendom. Sælgeren vil nogle sige, der går ind i ejendommen. Når vi tildeler kontrakten til en lejer/køber, modtager vi opgaven gebyret. Det tager os typisk omkring to uger at flytte en egenskab, og vi ser normalt for en $5.000 tildeling gebyr.

Den kooperative strategi, sammen med alle de andre strategier tilgængelige for dig, kan udnyttes af alle former for ejendom: enkelt familie, mobilhomes, rækkehuse, ejerlejligheder. Det fungerer godt med sælgere, der er motiverede; med investorer, der har lejebolig og for de sælgere, der ikke er i en travlt med at flytte deres ejendom.

Dette er en favorit strategi.

Nogle af de andre strategier, der er tilgængelige i lease købe er:

Sandwich tilbud. Dette er når du lease købe ejendom og derefter sub-leasingaftale til en lejer/køber. Det giver dig stor profit potentielle. Du kan indsamle penge op foran som mulighed modydelse, modtager du den positive pengestrøm og du kan gøre ekstra penge ved udgangen, hvis indstillingen udøves. For dem af jer ikke er bekendt med begrebet positivt cash flow, er dette forskellen mellem hvad lejer/køber betaler du og hvad du betaler til den oprindelige sælger.

Med den næste strategi, den lige opgave, du kontrakt for ejendommen og tildele eller sælge kontrakten til en lejer/køber. Dette kræver ikke sælgerens godkendelse. I den lige opgave tjene du dine penge i tildeling af kontrakten til en lejer/køber. Husk, du kan sælge en straight tildeling til en investor.

Indstillingen ren. Indstillingen ren på en egenskab tillader dig at købe hjem på et senere tidspunkt. Betingelserne, der er også angivet. Du kan tage den ren mulighed og sælge det til en anden investor. Igen skal forhandle gode vilkår for dig selv, så du kan tjene penge, når du vende det til en investor. Dette er en meget hurtig måde at generere cash flow.

Der findes andre strategier til leje køb konsulent, såsom kontanter eller kontanter svarende strategi, Bemærk oprettelsen og naturligvis vores favorit, consulting. Vi vil dække i en kommende artikel.

Niche af Lease købe giver dig mulighed for at nå deres finansielle frihed, med OPP, andre folks ejendom. Alt det kræver er ønsket om at lykkes, nogle gang investering fra din side og nogle specialiserede viden.

Hvad er fordelene for virksomhedsejeren?

Lidt startkapital behov.

Ringe eller ingen credit nødvendig.

Vidunderlige likviditet kan fremskaffes straks.

Fremragende og realistisk første år indkomst kan opnås.

Virksomhed kan være begyndte simpelthen, ingen større udstyr til at købe.

Virksomheden kan drives på fuld tid, deltid eller i din fritid.

Bedst af alt, kan virksomheden betjenes fra eget hjemmekontor

Som du kan se, kommer Lease købe meget tæt på at være den Perfect Home-Based virksomhed. En realistisk første år indkomst er $50.000 til $75,000 for nogen arbejder fuld tid. Du kan tilføje $20.000 til $30.000 til din nuværende indkomst på grundlag af en del tid.

Tror du ikke, du skylder dig selv at udforske potentialet i OPP?

Hvad du venter nemlig?

Copyright DeFiore virksomheder 2000