Kommercielle realkreditlån bruges, når du køber strukturer såsom kontorbygninger, lejlighedskomplekser, plejeinstitutioner og detailforretninger. Uanset om det er en Hej-rise tårn eller en familie-ejet restaurant, købere typisk brug for yderligere finansiering for at fuldføre transaktionen. Kommercielle realkreditlån er, hvad de forfølger.
Svarer på mange måder til bolig lån, kommercielle realkreditlån kræver langt mere papirarbejde. Begge typer af lån kræver, at de egenskaber, der købes underkastes en grundig vurdering. Begge kræver sikkerhedsstillelse til sikring af lånet og beskytte långiver mod standard.
Som beboelse realkreditlån, kommercielle realkreditlån kan være refinansieret for at drage fordel af mere favorable vilkår, eller de kan være re belånt til at etablere en linje af kredit til at bruge for at køre virksomheden. Og som beboelse realkreditlån, långiver vil holde skødet til ejendommen, indtil det tidspunkt, at lånet er tilbagebetalt.
I løbet af denne tid gør långiver penge ud af interesse på lånet. Hvis låntager undlader at foretage betalinger på den kommercielle lån, har långiver ret til at indlede afskærmning sagen og tage ejendommen. Husk, at egenskaben sandsynligvis er hvad vil blive brugt som sikkerhed. Den rente, der betales på den kommercielle realkreditlån normalt er fradragsberettigede; bare sørg for at rådføre sig med en professionel først.
Når du ansøger om en kommerciel pant, vil du typisk blive tilbudt to forskellige typer af lån: fast forrentede lån og variabelt forrentede lån. Disse fungerer på samme måde som de gør for bolig realkreditlån.
På en fast sats kommercielle pant, den rentesats, der er forhandlet og aftalt at forbliver i kraft indtil lånet er fuldt afskrevet. Hvis du er at opnå en kommerciel pant og renten er på vej højere, er en fast rente sandsynligvis en bedre løsning. Du kan altid refinansiere dit realkreditlån skal renten gå lavere end din fast rente.
Med en variabel rente kommercielle realkreditlån, vil renten svinger i løbet af tilbagebetalingsperioden. Renten bestemmes af os føderale regering. Sørg for, at du forstår hvordan variabel rente bestemmes. Også finde ud af fra långiver hvor ofte renten på en variabel sats pant vil ændre. Det er fint, så længe renten er faldende; Det er de stigninger, som du har brug for at bekymre sig om. Sørg for, også at skal renten stige, du kan stadig råd til de månedlige betalinger. Med nogle variabelt forrentede lån, satsen der er fastsat for de første par år, og derefter konverterer til et variabelt forrentet lån.
Når de ansøger om en kommerciel pant, også anmode om tidlig indfrielse gebyr (ERC). Husk, at långivere tjene penge off renter på lånet. Når lånet er tilbagebetalt i fuld hurtigere end forventet, mister långiver penge. For at undgå at miste penge, omfatter långivere ofte en ERC, hvilket kan beløbe sig til en betydelig, engangs beløb. Hvis du opdager en ERC i det med småt, forsøge at forhandle det væk. Hvis ikke du er vellykket, tage deres forretning andetsteds.
Ansøger om en kommerciel pant betyder, at du er ved at foretage en seriøs investering. Være sikker på du ved præcis, hvad du logger inden du underskriver dokumenter. Du har ret til at stille spørgsmål, genforhandle mere favorable vilkår og gør hvad du føler er nødvendigt. Det er dine penge og din fremtid. Held og lykke!