Når du skal have et lån så får du naturligvis ikke bare pengene ind på din konto  uden videre. Du skal ansøge om lånet før du får disse penge. Det gælder uanset hvilken online bank du vælger at tage udgangspunkt i. For der findes efterhånden så mange lån, at det faktisk er det, som tager længst tid. At vælge det lån du vil tage kan godt være noget, som ender med at tage rigtig lang tid. I det følgende får du en vejledning til hvordan du ansøger om et lån online. Uanset hvilket forbrugslån du vælger at ansøge om er det mere eller mindre de samme informationer du skal skrive.

Informationer om dig er påkrævet i ansøgningen

Når du ansøger om et lån er det vigtigt, at du skriver nogle forskellige informationer ned. Udover, at du selvfølgelig skal skrive dit CPR-nummer og dit navn ned, er der også andre informationer, som er påkrævet. Ofte skal du skrive dit efternavn ned også da det giver et helhedsindtryk. En ting, som nogle bliver overrasket over er, at du også skal skrive din månedlige indtægt ind. Den indtægt du skal skrive, skal være den før skat. Det vil sige, at det skal være din reelle indtægt.

Du skal også skrive en anden indtægt ind og det er den efter skat. Det vil sige, at der er flere spørgsmål om hvor meget du tjener. Hav dine lønsedler klar når du skal skrive dette ned så du ved hvad du skal skrive ned. Også en ting som rådighedsbeløb skal du skrive ned. Det giver et overblik over hvor mange penge du hver måned har at bruge på dig selv og din familie. Det er vigtigt, at du altid skriver de rigtige informationer. For hvis du skriver noget forkert kan det have konsekvenser for om du overhovedet får lov til at låne pengene.